Deltager info

Når vi samles så mange mennesker, handler det primært om samværet. Et samvær der er båret af ordentlighed samt respekt for hinanden og vores omgivelser. Og hvor vi sikrer at det gode eksempel viser vejen, og at vi altid lytter og lærer for at blive bedre.
 

Ved ankomst til Sønderborg eSport Lan afleverer man sin gyldige billet ved den tydeligt afmærkede indgang.
Der vil her blive udleveret et armbånd, der skal bæres synligt under hele eventet.

Herefter vil man blive guidet hen til soveområdet hvor man straks vælger sin soveplads, forevisning af toiletter og derefter ind i salen til den bestilte plads, samt hvorledes man kommer i gang med at spille (strøm og internet forevises).

Skulle der opstå problemer, (Manglende strøm, net, lyd, m. mere.). Henvender man sig til Teknik/info, som forefindes ved crew området.

Opstår der drillerier eller anden form for irriterende adfærd, henvender man sig til nærmeste crew.

Forældre er velkomne til at følge med ind og sætte op for at sikre en god start og må selvfølelig komme og se til i løbet af hele weekenden. Der vil altid være mindst 2-6 crew folk at finde hele døgnet.

Vi har en nultolerance overfor alkohol, euforiserende stoffer og anden utilstedelig adfærd, der ikke ligger i tråd med de værdier som Sønderborg eSport har.

Tyveri vil medføre bortvisning og permanent udelukkelse fra Sønderborg eSport fremtidige arrangementer.

Chatten på Sønderborg eSport Facebook side samt vagttelefon vil være bemandet konstant under eventet, således forældre altid kan komme i kontakt med os som arrangører.

 

Vagttelefon Nr: 93 86 76 85