Samarbejdspartnere

Business College Syd

Business College Syd udbyder noget af det bedste udstyr indenfor eSport. Vi har fået lov til at benytte disse luksus faciliter i daglig dagen.

 

Det Blå Gymnasium

Det Blå Gymnasium Sønderborg udbyder noget af det bedste udstyr indenfor eSport. Vi har fået lov til at benytte disse luksus faciliter i daglig dagen. 

 

Sportyfied

Sportyfied er vores tøj- og merchandise-leverandør. Vi har sammen med Sportyfied udarbejdet en klubkollektion, som kan købes. shoppen er der mulighed for nemt selv at tilføje jeres navn på tøjet. Vi glæder os til samarbejdet med Sportyfied. Der er mulighed for at se shoppen her.

eSport Danmark

eSport Danmark er det danske forbund for elektronisk sport. Vi arbejder med afsæt i den danske foreningstanke, og er baseret på frivillighed og nærdemokrati. Vi ønsker at bistå med at udbrede og fremme interessen for eSport med fokus på det fysiske møde mellem vores medlemmer. En af vores helt store målsætninger er, at eSporten anerkendes som sportsgren.

DGI

DGI er Danmarks næststørste idrætsorganisation med flere end 1,5 millioner medlemmer. Sammen med foreningerne får vi danskerne ud i naturen og ind på banen. Børn og seniorer, begyndere og rutinerede.