Samarbejdspartnere

Business College Syd

Business College Syd udbyder noget af det bedste udstyr indenfor eSport. Vi har fået lov til at benytte disse luksus faciliteter i daglig dagen.

 

Det Blå Gymnasium

Det Blå Gymnasium Sønderborg udbyder noget af det bedste udstyr indenfor eSport. Vi har fået lov til at benytte disse luksus faciliter i daglig dagen. 

eSport Danmark

eSport Danmark er det danske forbund for elektronisk sport. Vi arbejder med afsæt i den danske foreningstanke, og er baseret på frivillighed og nærdemokrati. Vi ønsker at bistå med at udbrede og fremme interessen for eSport med fokus på det fysiske møde mellem vores medlemmer. En af vores helt store målsætninger er, at eSporten anerkendes som sportsgren.

DGI

DGI er Danmarks næststørste idrætsorganisation med flere end 1,5 millioner medlemmer. Sammen med foreningerne får vi danskerne ud i naturen og ind på banen. Børn og seniorer, begyndere og rutinerede.

OK

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Sønderborg Esport Klub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet. Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr. 

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Sønderborg Esport nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker.

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.