👉SÆT KRYDS I KALLENDEREN 👀
Oplev Sydjyllands største eSportmesse 13. november 2021 fra 10-18 i Sønderborg.

Kom ned og få en hyggelig dag med hele familien til ESport Messe Sønderborg 🖥 (GRATIS ENTRE 🤩 )

Kom og deltage i diverse turnering, hvor du kan dyste i bl.a. FIFA, CS:GO, League of Legends og Fortnite. 

Der vil også være mange stande, hvor man bl.a. kan høre om mulighederne for at kombinere sin passion for eSport med sin uddannelse og en fysioterapeut der forklare hvorfor en sund og aktiv livsstil er vigtig, hvis man vil være dygtig i eSport.

Derudover kan du også møde en række kendte fra gaming verdenen såsom: Marckozhd, RobinSamse og Nikolaj Sonne.

Hvis du ikke lige er til turneringer, eller har lyst til at stå i kø for at møde de kendte, kan du istedet genoplev de gamle spil-klassikere. Om du er fra 80’erne, 90’erne eller 00’erne så er der helt sikker noget du genkender: Vi har blandt andet Super Nintendo, Playstation 1 og 2, Mega drive, commodore 64 og Atari 📺🕹
Vi ses på Business College Syd!